Distillaten van Noord-Hollandse bodem. Gedistilleerd in het oudste industriegebied van de wereld; de Zaanstreek.
Een echt Zaans product.
Wij maken Jenever onder de naam Genièvre de Zaan (IWSC zilver 2019), Absinthe, Gin (als beste getest op de Gin Fever Schiedam) Eau de Vie, Moutwijn, Spiced Rum en Crème/heldere likeuren (als eerste in Nederland de Pandan 2017) gemaakt van kruiden en specerijen uit alle windstreken.
Onze producten worden met passie en zorgvuldigheid gemaakt. Een goede basis is belangrijk, daarom maken wij de moutwijn zelf. Als je die goed maakt, is de eerste stap gezet.
The IWSC judges' comments on your Gin (Jenever): Genièvre de Zaan.
"Refreshing and elegant on the nose. Clean and smooth on the palate with a sleek and smooth body and refreshing finish with well integrated alcohol and cooling flavours. It has a great malty base spirit that works well with the botanicals".
Het hart van Zaanshine®Distilleerderij Natasja Keyer (ontwerp en likeur ontwikkeling) en Adriaan Keyer (Meester Distillateur)
Klik op de foto voor recepten
Zaanshine® in de media.
Youtube: https://youtu.be/VkWJJDa_ZjE
https://www.youtube.com/watch?v=Vfi-HDJwVWs